Borgerlønsbevægelsen - Nyhedsbrev - 8. november 2013

CROWDFUNDING


Kære ven af basisindkomst!

CROWDFUNDING-kampagnen for den europæiske basisindkomstbevægelse er nu LIVE, og du kan donere online på http://funding.basicincome2013.eu/

- og glem ikke at dele linket!

Du ved sikkert allerede, at det europæiske borgerinitiativ for ubetinget basisindkomst ( ECI-UBI ) skal samle 1 million underskrifter inden den 14. januar 2014. Hvis du allerede har skrevet under, så vil vi gerne takke dig! Du er en af ​​de 125.000+ europæere, som står sammen mod fattigdom og social ulighed.

Vi har brug for din hjælp mere end nogensinde! I dag den 6. november 2013 lancerer vi en stor europæisk crowdfunding-kampagne, der skal hjælpe med at fremme basisindkomst i Europa. Vi ønsker at påvirke millioner af mennesker med basisindkomst-idéen og komme nærmere den dag, hvor basisindkomst bliver til virkelighed. En million underskrifter vil give så meget omtale, at basisindkomst bliver det varmeste politiske emne i hele Europa.

Derfor beder vi dig om at DONERE et lille beløb, startende ved kun 1 €. Med nok crowdfunding-bidrag kan vi fortsætte med at kæmpe for at sikre din ret til et eksistensgrundlag. Donér her: http://funding.basicincome2013.eu/

Vores kampagne kører kun i 14 dage, da tiden er knap. Vi indsamler min. 15.000 € og vil investere disse penge i online og offline markedsføring af basisindkomst.
Enhver donation fra 1 til 499 € vil blive modtaget med tak. Og vi har lavet gode præmier til alle, som støtter kampagnen.

Mange tak og hilsner,

Visnja Zeljeznjak, kampagneleder
Det Europæiske Borgerinitiativ for Ubetinget Basisindkomst
http://basicincome2013.eu/ubi/da/

Karsten Lieberkind og Martin Garcia, lokale koordinatorer
BIEN Danmark - http://basisindkomst.dk
______________________________________________________________________________

UNDERSKRIV HER: www.sign.basicincome2013.eu/
DONÉR HER: www.funding.basicincome2013.eu/

PS. Uanset om du donerer eller ej, vil du så ikke DELE VORES BUDSKAB ?

# 1 videresend denne e-mail til alle dine venner (husk at bruge BCC-feltet)
# 2 del denne facebook-post med alle dine venner
# 3 retweet denne tweet til dem, der følger dig

*** Hvad er crowdfunding ? ***

Crowdfunding er en metode, hvor man KOLLEKTIVT indsamler ét stor beløb via SMÅ beløb fra MANGE tilhængere. Dette sker ved hjælp af en specialiseret online software-platform. Vi har skabt en crowdfunding-side på engelsk med den europæiske crowdfunding-platform KissKissBankBank her: www.funding.basicincome2013.eu/. Du kan her donere sikkert med dit betalingskort.

*** Hvad er ubetinget basisindkomst ? ***

Ubetinget basisindkomst er fremtidens form for én samlet social sikkerhed for alle borgere. Det er et ubetinget månedligt beløb, der udbetales af regeringen til enhver borger - rig eller fattig, gammel eller ung, i beskæftigelse eller arbejdsløs. Basisindkomst er designet til at beskytte borgerne imod fattigdom og de negative konsekvenser af at miste jobbet. Få mere at vide på www.basicincome2013.eu/ubi/da/ og underskriv initiativet, hvis du ikke allerede har gjort det!

*** Hvem organiserer denne kampagne og hvorfor? ***

Vi er det europæiske borgerinitiativ til ubetinget basisindkomst www.basicincome2013.eu/ubi/da/ og vi organiserer en crowdfunding-kampagne, der skal finansiere initiativet, så vi kan få samlet de resterende 875.000 underskrifter til fordel for ubetinget basisindkomst i Europa.